Gjestebok

Du er hjertelig velkommen til å skrive i gjesteboken min.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av cecilia, 18. jan, 2018
Jeg liker hunder veldig mye og nettstedet ditt er vakkert
E-post:
Skrevet av S. Brungot, 25. okt, 2017
Utrolig flotte hunder!
Skrevet av Ingerlin, 8. jul, 2017
Jeg elsker designen din, ha en god helg
Skrevet av Astrid Hagelund, 3. jul, 2016
En hilsen fra Edvin som hadde en fantastiskkvalitets-tid hos deg på torsdag. Fra å være ganske stressa og skeptisk til å kunne ligge helt rolig og avslappet og nyte behandlingen. Det var stort å få oppleve det. tusen takk fra Astrid, Edvin og Hugo
E-post:
Skrevet av Silvana Nykund, 3. sep, 2015
Tusen takk for fantastisk hjelp til en 11,5 år gammel dvergdachs som dødsdommen hos veterinær pga prolaps i ryggen. Men Turid fikk han på beina etter 2-3 uker. Fra å være totalt lam i hele bakparten er han nå oppe å går. Vi er så takknemlige. Tusen takk fra meg og barna. Hilsen Silvana
E-post:
Skrevet av Gunn Heidi , 12. jun, 2015
Tusen hjertelig takk for den gode hjelpen vi fikk hos deg :). Du har et hjerte av gull og bryr deg virkelig om de firbente :).
E-post:
Skrevet av Wiktor Strømberg, 22. feb, 2014
Hello,
I got a nice website to see here. The joy of the animals comes across wonderfully. A few more photos I would have liked me.
Continued joy and success in this wonderful hobby wants Nanne
Skrevet av Nina, 18. feb, 2014
full fart, på jakt etter godbiter
Skrevet av Anita Nordtug, 12. apr, 2013
Vi har vært hos deg bare en gang, men kommer garantert igjen! Hele gjengen er skjønt enige! :) Stor klem fra Anita og resten av den lille snåle familien ;)
Skrevet av Nina, 12. apr, 2013
Du er verdens skjønneste godeste menneske Turid! og det du gjør for våre 4bente venner er helt sinnsykt!!! Like fasinert hver gang "FaenKokko" ligger som en geleklump i dine armer, se at han ligger der å nyter er bare fantastisk.
Skrevet av Linda Ytrestøyl, 21. aug, 2012
Turid er ei som virkelig bryr seg om å hjelpe dyr. Bruker henne på mine tre hunder og det er ikke tvil om at det liker seg her og veit de får hjelp!! Har behandlet mine for stress, ubalanse,strekk, låsninger og knuter. Laser har vært veldig gunstig på Gizmo :o) Mine hunder liker veldig godt å være der og er nå flinke til å vise Turid selv hvor de har vondt fordi de veit hun kan fikse det. Anbefales absolutt!
E-post:
Skrevet av veteropat Tone Thomas, 27. okt, 2011
Flott side Turid. Flinke du :-D))
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Mette Kristiansen, 30. sep, 2011
Jeg har "brukt" Turid fra lenge før hun var ferdig utdannet. Hun har behandlet alle mine hunder for flere forskjellige "lidelser". Alle har fått bedring og noe har blitt helt borte! Mine to hunder jeg har nå får forebyggende behandling av Turid sånn at de skal leve lenge og forhåpentligvis slippe unna de mest vanlige plagene :) Jeg anbefaler Turid på det sterkeste!!!
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Liv Undhjem, 7. apr, 2011
Turid er en varm og fantastisk person med en genuin interesse for dyret og dets eier! Vi var så heldig å finne Turid da Prego var liten valp - han hadde en låsning i ryggen som hun behandlet, i tillegg fikk han akupunktur og homeopati. Nå er lillegutt blitt 10 mnd, og halter litt pga ujevn/rask vekst. Han er en ivrig og leken settergutt som liker å løpe...Han elsker å komme til Turid og få behandling - overøser henne med kjærlighet, spretter rundt i yr glede over å se henne - jeg tror den kjærligheten er gjensidig :) Vi er begge glade etter en behandling hos Turid - hun har et fantastisk lag med både mennesker og dyr. Turid har en imponerende bakgrunn og utdanning og jeg anbefaler henne på det varmeste! Vi er veldig glade for at vi har henne med på laget, og ser at Prego har stor effekt av behandlinger hos henne.
E-post:

Nyeste kommentarer

28.12 | 09:34

Så fint at du fant deg et sted i nærheten, bare 5 min fra jobben.

...
12.12 | 23:07

Hei Rita
Gi meg gjerne en E-mail adresse så kan vi snakke litt sammen der.

...
12.12 | 20:52

Hvorfor i all verden gir du feile opplysninger. Hunder skal verken ha rå brokkoli eller hvitløk.

...
27.11 | 08:42

Hei på deg. Litt avhengig av hva du mener med sliter vil akupunktur, massasje, osteopati OG laserbehandling være bra for voksne kropper.

...