Adkomst

Kjørebeskrivelse til Skedsmokorset

ADKOMST TIL DYREALTERNATIVEN, Industriveien 3, 2020 SKEDSMOKORSET (TLF: 469 68 517)

 

Fra E6 enten fra nord eller syd, ta av til Skedsmokorset. 

Fra syd: Etter retardasjonsfeltet fra E6 med Shell på venstre side, kjør til venstre i 1.rundkjøring, dvs 2.avkjøring. 


Deretter rett gjennom neste rundkjøring, Skedsmo Senter på høyre side.

Rundkjøring nr 3, ta til høyre inn på Trondheimsveien og kjør noen hundre meter til et skilt hvor det står Ishall/stadion. Ta til høyre, inn i Industriveien. Jeg "bor" i nr 3, det røde bygget på venstre hånd. Dersom det mot formodning er fullt på parkeringsplassen er det muligheter på baksiden, eller stadionparkeringen. 


Jeg er i samme gang som Apropo regnskap. Det er en ventebenk inne i 

gangen. Gå inn gjennom inngangsdøren, deretter 1.dør på venstre hånd. Eller dere kan vente i ute eller i bilen så henter jeg dere til timen. Prøver å være presis. 


Fra nord:

Etter retardasjonsfeltet; ta til venstre i 1.rundkjøring, Skedsmo Senter på høyre side.

Rundkjøring nr 2, ta til høyre og kjør noen hundre meter til et skilt hvor det står Ishall/stadion. Ta til høyre, inn i Industriveien. Jeg "bor" i nr 3, det røde bygget på venstre hånd. Dersom det mot formodning er fullt på parkeringsplassen er det muligheter på baksiden, eller stadionparkeringen. 

For deg som kommer nordfra kan du ta av ved Bergerkrysset/avkjørsel nr 46. Ta til høyre i 1.rundkjøring, følg Bergerveien 400m og ta så til venstre inn på Trondheimsveien mot Skedsmokorset. Kjør forbi Industriveien Øst og se etter skilt til Ishall/stadion. Kjør inn til venstre. J eg "bor" i nr 3, det røde bygget på venstre hånd. Dersom det mot formodning er fullt på parkeringsplassen er det muligheter på baksiden, eller stadionparkeringen. 


Jeg jobber alene og har ikke alltid anledning til å ta telefonen, men skal forsøke å være noe mer tilgjengelig nå i starten på nytt sted. Kjørebeskrivelse til Feiring

ADKOMST TIL ENGESTUBBEN 1, 2093 FEIRING (TLF. 469 68 517)

Sydfra:

Se etter skilt mot Gjøvik og ta av fra E6. Følg RV33 (Feiringvegen) mot Gjøvik i ca 12 km.

Når du passerer det blå stedsskiltet Feiring  ser du et skilt til Feiring kirke. Du skal opp den bakken (Kjerkelinna) og ta 2. vei til høyre, Bamrudvegen.

Så 1.veg til høyre, Engelivegen og så 1.vei til høyre igjen, Engestubben.

1.hus på høyre hånd er Engestubben 1. Dersom porten er lukket kan du parkere på utsiden av den. Hvis porten er oppe kan du kjøre inn på gården.

Dyrealternativen holder til i stabburet.

 

Nordfra:

Se etter skilt til Minnesund. Følg RV 33 (Feiringvegen) til du kommer til blått stedsskilt merket Feiring etter ca 2 km , på høyre hånd vil det dukke opp et stort, gammelt, hvitt hus som tidligere var Kommunehuset. Der skal du opp til høyre vegen heter Flesviklia. Så 1.venstre, Engelivegen som du følger helt til du kan ta ned Engestubben til venstre.

1.hus på høyre hånd er Engestubben 1. Dersom porten er lukket kan du parkere på utsiden av den. Hvis porten er oppe kan du kjøre inn på gården.

Dyrealternativen holder til i stabburet.

 

Dersom du kjører forbi denne avkjørselen som kommer veldig raskt på deg, kan du kjøre noen hundre meter lengre bort og følge anvisningene fra syd, dvs fra der det står skilt til Feiring kirke.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Anne Lise Sund-Erichsen | Svar 02.05.2018 11.10

Hei,
er det mulig å komme med buss til deg. Har ikke bil fortiden.
Mvh Anne Lise

Turid L. Skogvold 02.05.2018 16.41

Ja, det går fint. Kjør til Skedsmokorset, endestasjonen..... Derifra er det ca 10 minutter å gå

Vivean Ingebrigtsen | Svar 15.03.2012 21.27

Hei! Kunne tenke meg ett kurs i naturlig foring, har en Jack Russel Terrier, 18 mnd gammel liten herremann v navn Noah. Mvh Vivean

Turid 15.03.2012 22.07

Hei Vivean.
Så flott. Skal holde kurs i Horten 17. og 18.juni via Sissel Grana på Sigra Senteret. Men, i mellomtiden, ta en titt på Artikler på siden min.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.03 | 06:09

Send meg en e-mail adresse så svarer jeg mer utfyllende der. Her er det begrenset plass.

...
20.03 | 21:13

Har en Berner sennen valp 16 uker. Hatt diaré på kveld natt/ på av i 5 dager. Prøvd Zoolac og er på 2 dag med promax idag. Hvilke tiltak skal jeg sette inn?

...
02.05 | 16:41

Ja, det går fint. Kjør til Skedsmokorset, endestasjonen..... Derifra er det ca 10 minutter å gå

...
02.05 | 11:10

Hei,
er det mulig å komme med buss til deg. Har ikke bil fortiden.
Mvh Anne Lise

...
Du liker denne siden