Gjestebok

Du er hjertelig velkommen til å skrive i gjesteboken min.
Skrevet av Ane Brit Sundal, 13. okt, 2019
Hei Turid!
Tusen takk for alt du gjør for hundene mine. En spesiell takk for at du holdt Thea på beine så vi fikk ha henne til hun ble 15 år. Thea elsket deg og resten av gjengen gjør det samme ❤️ Takknemmelig 🙏 Klem fra Ane og gjengen
E-post:
Skrevet av Anita, 15. mai, 2018
Hei Turid!

Mira og jeg takker for en fantastisk fin behandling i dag (også) Tenk at lille spinnvill lå stille i over en time med god behandling!!!!! Jeg ser hun elsker den behandlingen, og faktisk ser det ut som hun var kvikkere i kveld. Må også nevne at jeg er meeeeeget glad for tipset du ga om å gi henne Biola. Ingen veterinær visste at det var lurt å gi til en hund som plutselig begynte å sikle og stresse.

Klem fra Mira og mamsen hennes
E-post:
Skrevet av cecilia, 18. jan, 2018
Jeg liker hunder veldig mye og nettstedet ditt er vakkert
E-post:
Skrevet av S. Brungot, 25. okt, 2017
Utrolig flotte hunder!
Skrevet av Ingerlin, 8. jul, 2017
Jeg elsker designen din, ha en god helg
Skrevet av Astrid Hagelund, 3. jul, 2016
En hilsen fra Edvin som hadde en fantastiskkvalitets-tid hos deg på torsdag. Fra å være ganske stressa og skeptisk til å kunne ligge helt rolig og avslappet og nyte behandlingen. Det var stort å få oppleve det. tusen takk fra Astrid, Edvin og Hugo
E-post:
Skrevet av Silvana Nykund, 3. sep, 2015
Tusen takk for fantastisk hjelp til en 11,5 år gammel dvergdachs som dødsdommen hos veterinær pga prolaps i ryggen. Men Turid fikk han på beina etter 2-3 uker. Fra å være totalt lam i hele bakparten er han nå oppe å går. Vi er så takknemlige. Tusen takk fra meg og barna. Hilsen Silvana
E-post:
Skrevet av Gunn Heidi , 12. jun, 2015
Tusen hjertelig takk for den gode hjelpen vi fikk hos deg :). Du har et hjerte av gull og bryr deg virkelig om de firbente :).
E-post:
Skrevet av Wiktor Strømberg, 22. feb, 2014
Hello,
I got a nice website to see here. The joy of the animals comes across wonderfully. A few more photos I would have liked me.
Continued joy and success in this wonderful hobby wants Nanne
Skrevet av Nina, 18. feb, 2014
full fart, på jakt etter godbiter
Skrevet av Anita Nordtug, 12. apr, 2013
Vi har vært hos deg bare en gang, men kommer garantert igjen! Hele gjengen er skjønt enige! :) Stor klem fra Anita og resten av den lille snåle familien ;)
Skrevet av Nina, 12. apr, 2013
Du er verdens skjønneste godeste menneske Turid! og det du gjør for våre 4bente venner er helt sinnsykt!!! Like fasinert hver gang "FaenKokko" ligger som en geleklump i dine armer, se at han ligger der å nyter er bare fantastisk.
Skrevet av Linda Ytrestøyl, 21. aug, 2012
Turid er ei som virkelig bryr seg om å hjelpe dyr. Bruker henne på mine tre hunder og det er ikke tvil om at det liker seg her og veit de får hjelp!! Har behandlet mine for stress, ubalanse,strekk, låsninger og knuter. Laser har vært veldig gunstig på Gizmo :o) Mine hunder liker veldig godt å være der og er nå flinke til å vise Turid selv hvor de har vondt fordi de veit hun kan fikse det. Anbefales absolutt!
E-post:
Skrevet av veteropat Tone Thomas, 27. okt, 2011
Flott side Turid. Flinke du :-D))
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Mette Kristiansen, 30. sep, 2011
Jeg har "brukt" Turid fra lenge før hun var ferdig utdannet. Hun har behandlet alle mine hunder for flere forskjellige "lidelser". Alle har fått bedring og noe har blitt helt borte! Mine to hunder jeg har nå får forebyggende behandling av Turid sånn at de skal leve lenge og forhåpentligvis slippe unna de mest vanlige plagene :) Jeg anbefaler Turid på det sterkeste!!!
E-post:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

27.03 | 07:02

Er det noen jeg stoler på vedr hundene mine så er det Turid . Hun er helt fantastisk og har lang og bred erfaring. Kan gi mine beste anbefalinger .

02.05 | 11:48

Hei 😊
Har en schæferhund på 4 år som har fått en smell i høyre bakpart.
Skulle gjerne fått litt behandling og godt igjennom han litt.

Mvh
Anita G Karlsen

07.03 | 20:40

Tusen takk... Her får man god tid, god og effektiv behandling -uten smertestillende og lite hjelpsomme tabletter -som i tilegg hadde veldig uheldige bivirkninge

07.03 | 20:28

Alternativ behandling. Om det er noen som tror det er én vetrinær,etter de har lest teksten over, da vil jeg si det er trangt oppi toppen. Veldig også